Regionale tilbud

Print
Luthersk Mission (LM) i Kolding hører organisatorisk til Sønderjylland-Fyn afdeling, og det indebærer, at vi er en del af et lokalt netværk af tilsvarende menigheder og mødepladser i det område. Se deres hjemmeside eller se den regionale aktivitetskalender.

Derfor er det naturligt, at vi fra Kolding inviterer og tilskynder til at deltage og støtte aktiviteter på afdelingsplan (f.eks. halmøder)– ligesom det gør, at vi har en række tilbud og ressourcer at trække på:

Solbakken

Året igennem er der en række tilbud for børn, unge, familier, kvinder, seniorer m.m. på vores lejrsted på Solbakken på Sønderballe Hoved ved Haderslev. Der tilbydes især:
  • Sommerlejre for børn og teenagere
  • Børne- og juniorstævne
  • Kvindernes dag
  • Seniorlejre

Ledelsen af afdelingens ungdomsarbejde (LMU) arrangerer derudover også lejre og træf på Solbakken.

Programmer og invitationer derfra modtages jævnligt med de nyeste tilbud, men ellers henvises til deres hjemmeside.

Bibelcamping
Tre uger i sommerferien er der tilbud for alle aldre om at komme på camping, hvor der udover, hvad man normalt gør på en campingplads har tilbud om bibeltimer, seminarer, aftenmøder, gudstjenester, koncerter m.m. Få en ferie med indhold.

Ellers er der er grillaftener, mooncars, hoppepuder, cafeteria, grillbar, boldbane o.s.v. Der er familieuge, UNG uge, juniorcamp m.m.

Ud over sommerferien arrangeres hvert år pinsecamping.

Programmer og invitationer derfra modtages hvert år til uddeling, men ellers henvises til deres hjemmeside.

Genbrugsarbejde
Høj velstand og stort forbrug, at vi smider mange ting væk, som egentlig ikke fejler noget. Støt LM’s arbejde ved at aflevere ting til nærmeste LUMI-genbrug. Ellers læg vejen forbi, hvis du mangler noget (se hjemmeside).

Forlovelsessamtaler

Gratis tilbud om førægteskabelig vejledning for forlovede og kærestepar, der har besluttet at gifte sig (se hjemmeside).

Informationsblad

Afdelingen udgiver et informationsblad ”Nyt i Syd”, som giver rigtig god mulighed for at være opdateret på, hvad der sker i afdelingen – målet er at dele nyheder, erfaringsudveksling samt fremme opbakning og deltagelse i fælles aktiviteter. Se nyeste udgave gratis eller få tilsendt nyeste udgave.
Luthersk Mission (LM) Kolding Ole Rømers Vej 8, 6000 Kolding Kontakt Om lm-kolding.dk