Sang og musik

Print
Fællessang er en naturlig del af vort fællesskab og derfor noget, vi gør hver gang, vi er sammen.

Det er dejligt at synge sammen og det er berigende at synge det kristne budskab for hinanden. Ligesom sangteksterne og det budskab, vi får lov til at lytte til, når vi er sammen, tænder en lyst til takke og lovsynge den treenige Gud.Har du musikalske evner skal du være hjerteligt velkommen til at henvende dig til ledelsen i Kolding og så vil sammen finde ud af, hvordan vi kan bruge dit musikalske talent bedst muligt (kontakt ledelsen). Du kan finde noder til kristne sange på nodebasen.dk.

En gang imellem afsætter vi ekstra tid til sang og musik. Typisk får én lov til at forberede, hvad vi kalder en lovsangsdel, d.v.s. hjemmefra finde omkring en håndfuld af vore egne sange, som vi skal synge. Det er helt frit, om man vil knytte en kommentar til, hvorfor man har valgt de enkelte - eller om der skal være en rød tråd i teksternes indhold.

Derudover arrangerer vi mindst én gang årligt en sangaften, hvor vi inviterer nogen udefra til at komme for og arrangere fællessang og helst lære os nogle nye sange.

Endelig vil vi gerne opfordre til deltagelse i sang- & musik stævner, som arrangeres regionalt og på landsplan - koncerter, gospelstævner o.s.v. Næste arrangement: Se kalender.
Luthersk Mission (LM) Kolding Ole Rømers Vej 8, 6000 Kolding Kontakt Om lm-kolding.dk